ΠΑΣΠ Facebook Page ΠΑΣΠ Twitter Page FIFPro page
 
ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΠΑΣΠ
(Τεύχος 24)
 
30 XPONIA ΠΑΣΠ
Κάρτα Μέλους 2016-2017

Σκοπός της κάρτας αυτής είναι αφενός η καταγραφή των μελών του συνδέσμου και αφετέρου η χρησιμότητα της κάρτας και η μετατροπή της σε δωροκάρτα και εκπτωκάρτα αφού ο σύνδεσμος φρόντισε να έρθει σε συνεργασία με αρκετές εταιρίες, ξενοδοχεία, εστιατόρια κ.λ.π. όπου προσφέρουν στα μέλη του ΠΑ.Σ.Π., εκπτώσεις, δωροκουπόνια και ειδικές τιμές. Για τον λόγο αυτό μαζί με την κάρτα μέλους κυκλοφορεί και ο κατάλογος ωφελημάτων που τον βρίσκετε στην ιστοσελίδα του Συνδέσμου www.pasp.org.cy, ο οποίος περιέχει τις εταιρίες που συμμετέχουν στον κατάλογο του ΠΑ.Σ.Π. και δέχονται την κάρτα του συνδέσμου.

Εμείς σαν σύνδεσμος καλούμε τα μέλη μας να στηρίξουν τις εταιρίες αυτές και υποσχόμαστε ότι με την σωστή ανταπόκριση των μελών θα αντλήσουμε τις δυνάμεις για να δημιουργήσουμε ένα από τα δυνατότερα Members Club στην Κύπρο.

Η κάρτα αυτή είναι αυστηρά προσωπική και για αποφυγή παρεξηγήσεων σας παρακαλούμε όπως την χρησιμοποιήσετε προσωπικά και αν χρειαστεί με την επίδειξη της ταυτότητας σας.

Σε περίπτωση απώλειας της κάρτας παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με τα γραφεία του συνδέσμου στο τηλ.: 22 466508 και στο
e-mail: info@pasp.org.cy

Για ενημέρωση για τον κατάλογο προσφορών μπορείτε να ενημερώνεστε από την ιστοσελίδα του συνδέσμου www.pasp.org.cy

Ευχαριστούμε όλες τις εταιρείες, τα καταστήματα και όλους όσους συμμετέχουν στον κατάλογο 2016-2017 παρέχοντας έκπτωση στα μέλη του συνδέσμου για την ευγενή προσφορά τους και είμαστε βέβαιοι ότι η μεταξύ μας συνεργασία θα είναι αγαστή και επιτυχής.

   
  Κατηγορίες Ειδήσεων
> Γενικές
> Συνεντέυξεις
> Εκπαιδευτικά Προγράμματα
> Αθλητικές Διοργανώσεις
> Κοινωνικό Πρόσωπο
> PASP Top Goal
> Συνδικαλιστικά
   
   
  Quick Links
> Golden Club ΠΑΣΠ
> Περιοδικό ΠΑΣΠ
> Κάρτα Μέλους
> Στόχοι Συνδέσμου
> FIFPro
   
   
  Επικοινωνία
Τηλ 22466508
Φαξ 22375755
Email info@pasp.org.cy
   
Facebook Twitter Youtube