ΠΑΣΠ Facebook Page ΠΑΣΠ Twitter Page FIFPro page
 
ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΠΑΣΠ
(Τεύχος 24)
 
30 XPONIA ΠΑΣΠ
Μήνυμα Προέδρου ΠΑΣΠ

Αγαπητοί φίλοι,

Μέσα από πολύχρονη σκληρή δουλειά και με την δική σας υποστήριξη και συμπαράσταση ο ΠΑΣΠ αναπτύσσεται και εδραιώνεται τόσο στο εσωτερικό αλλά και στο εξωτερικό.

Ο ΠΑΣΠ τα τελευταία χρόνια έχει δώσει  μεγάλες μάχες για να διασφαλίσει το μέλλον το δικό σας. Πλέον ένας μεγάλος στόχος υλοποιείτε, μετά από πολύχρονους αγώνες. Το ενιαίο συμβόλαιο με τους ελάχιστους όρους από την 1η Ιανουαρίου θα είναι γεγονός. Επίσης οι  αλλαγές στην Ε.Ε.Δ και τα μέτρα που λαμβάνονται  σε συνεργασία με την ΚΟΠ (κριτήρια για Α και Β κατηγορία) καταφέρνουν σε μεγάλο βαθμό να διασφαλίζουν την έγκυρη καταβολή των μηνιαίων μισθών. Δεν υπάρχουν πλέον φαινόμενα μη καταβολής των μισθών πέραν από περίοδο 2 μηνών. Οι  παλιές οφειλές σωματείων άρχισαν να ρυθμίζονται και να εξοφλούνται. Δυστυχώς τα σωματεία που δεν θα ανταποκριθούν τότε θα δεχθούν τις συνέπειες που είναι η αφαίρεση βαθμών μέχρι και η διάλυση τους.

Επίσης το νέο πρόγραμμα του ΠΑΣΠ για την δημιουργία δεύτερης καριέρας για τα μέλη του είναι πλέον πραγματικότητα. Πέραν των 15 ποδοσφαιριστών εντάχθηκαν τα τελευταία 2 χρόνια σε προγράμματα σπουδών με ποσοστά υποτροφιών από 30% έως και 100%. Οι συνεργασίες με μεγάλα πανεπιστήμια της Κύπρου αλλά και του εξωτερικού δίνουν τεράστιες ευκαιρίες για τα μέλη του ΠΑΣΠ. Το πρόγραμμα συμπεριλαμβάνει όλες τις ηλικίες από 15 ετών και άνω και έχει στόχο στο μέλλον να συμπεριλάβει και άλλα πανεπιστημιακά ιδρύματα αλλά και άλλες επιμορφωτικές σχολές.

Αγαπητοί  φίλοι, είναι πραγματικά τεράστια τα βήματα προόδου που ΜΑΖΙ κάναμε τα τελευταία χρόνια τόσο στην Κύπρο αλλά και στο εξωτερικό (θέση στο συμβούλιο της Ευρώπης FIFPro για τον ΠΑΣΠ) .Ο στόχος της οικονομικής σταθερότητας είναι πολύ κοντά να επιτευχθεί μετά από πολύ δύσκολες συνθήκες οικονομικής επιβίωσης των σωματείων. Αυτό που ξεκινά τώρα είναι η οριοθέτηση νέων στόχων για την ανάπτυξη του επαγγέλματος του ποδοσφαιριστή.

Οι ανάγκες εξυπηρέτησης των μελών μας, μας οδήγησαν σε νέο σχεδιασμό αλλά και ανάπτυξη της ιστοσελίδας του συνδέσμου. Με τις νέες αλλαγές θα έχετε καλύτερη ενημέρωση για όλα τα θέματα που σας αφορούν αλλά και για όλα τα θέματα του κυπριακού και διεθνή ποδοσφαιρικού χώρου. Νέοι διαγωνισμοί, φιλμάκια, δημοσκοπήσεις  και πολλά άλλα θα συμπεριλαμβάνονται στην νέα ιστοσελίδα.

Τέλος με την νέα ιστοσελίδα θα είναι πιο εύκολη η επικοινωνία με τον ΠΑΣΠ αλλά και η ενημέρωση σας για τις δραστηριότητες του συνδέσμου.

Με εκτίμηση,
Σπύρος Νεοφυτίδης
Πρόεδρος ΠΑΣΠ

   
  Κατηγορίες Ειδήσεων
> Γενικές
> Συνεντέυξεις
> Εκπαιδευτικά Προγράμματα
> Αθλητικές Διοργανώσεις
> Κοινωνικό Πρόσωπο
> PASP Top Goal
> Συνδικαλιστικά
   
   
  Quick Links
> Golden Club ΠΑΣΠ
> Περιοδικό ΠΑΣΠ
> Κάρτα Μέλους
> Στόχοι Συνδέσμου
> FIFPro
   
   
  Επικοινωνία
Τηλ 22466508
Φαξ 22375755
Email info@pasp.org.cy
   
Facebook Twitter Youtube